Skip to main content

Trestad Center företagarförening besöker företag på området:

   Månadens företag juni 2020 är:

LASTBILSTVÄTTEN TRESTAD CENTER

Det är företaget G-Son Transport som  nyetablerat en stor byggnad med en 32meter lång tvätthall som rymmer såväl hela långtradare som bussar och husbilar etc.

Den nya tvätthallen är byggd med senaste miljöteknik och renande återvinning av vatten för att värna miljön och uppfyller alla krav på en modern tvättanläggning.

Man arbetar med senaste nanoteknik i tvättmedlet för att få ett perfekt resultat med en hållbar vaxbehandlad yta.

Bakgrunden är att ägaren Magnus Gustavsson som är åkeriägare med stort antal egna fordon ser att kostnaderna för att hålla fordonsparken i prydligt och snyggt skick, blir en tung post för åkerierna och har därför velat skapa ett alternativ för effektiv tvätt till lägre kostnad med ”Gör det själv” service.

Om du är återkommande kund hos tvättanläggningen kan du tvätta när du vill med hjälp av kortsystem som ger dig tillgång till anläggningen på dina egna tider.

Det är inte bara stora lastbilar och bussar  som är välkomna utan alla slags fordon och maskiner som är större än personbilar kan effektivt rengöras i denna anläggning.

Du kan välja att tvätta själv eller få hjälp, och väljer du underspolning så sker det med senaste teknik.

Om du har en husbil eller ett ekipage med bil och husvagn så går det in utan problem i den stora tvätthallen.

Magnus framtidsplaner är att etablera ett samarbete med åkerierna i närområdet och i regionen och erbjuda kompletta tjänster till bra pris för alla fordon, där även hämta /lämna service kan ingå om så önskas.

Tvättanläggningen på Spränggatan Trestad Center ligger mycket strategiskt placerad där kundunderlaget är stort och närheten till kunder i hela tvåstad är påtaglig.

I vårt samtal med Magnus märks en tydlig positiv framtidsbild.

Han märker redan nu att Trestad Center växer och fler företag etablerar sig eller expanderar.

Förfrågningar om lokaler att hyra och mark att bygga förekommer dagligen på området.

Magnus har en stark förhoppning och är ganska säker att den nya tvättanläggningen kommer att ha en stark framtid på området.

Vem är då Magnus Gustavsson?

Magnus är 47 år och bor i Vargön.

Han har ett gediget förflutet med erfarenhet från ett flertal områden inklusive Fjärrtransporter,

Taxi och även GB-glass transporter och brödbil åt Pågens bagerier.

Magnus startade eget åkeri 2006 och han började sitt samarbete med Centralen 2015 där han utökat antalet fordon och är idag 8 anställda inklusive sig själv. Nu ingår även den nya tvättanläggningen i

G-Son Transport AB

Vi på området och företagarföreningen önskar all framgång med den nya satsningen.