Skip to main content

Trestad Center företagarförening besöker företag på området:

   Månadens företag december 2022 är:

Nöjda kunder i fokus

Ett lagom stort och lönsamt företag med massor av fordon och nöjda kunder i fokus, är de grundpelare Manne Hermansson bygger sitt företag på.

När vi träffar Manne betonar han att det är oerhört viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du köper en bil hos oss, eller lämnar den här för service eller reparation.

En gedigen serviceverkstad med mycket kompetenta tekniker som klarar allt, gör att kunderna känner sig trygga och nöjda med vårt jobb och kommer tillbaka säger Manne.

Manne har jobbat i fordonsbranschen i många år och provat på det mesta från tekniker till servicemarknadschef hos Porsche.

Motorföretaget på Trestad Center består av 8 personer med Manne Hermansson som VD och säljare. Peter Jonasson är delägare / säljare och tillsammans ansvarar Manne och Peter för försäljning av både personbilar och transportbilar.

Såklart är de traditionellt bränsledrivna bilarna en stor del av företaget, men utvecklingen mot hybrid, laddhybrid och helt eldrivna bilar går fort säger Manne när vi träffas för en pratstund i bilhallen.

Företaget har starkt fokus på framtid med Hybrid och helt eldrivna bilar från välkända tillverkare av kvalitetsprodukter som:

Mazda

Det välkända japanska bilmärket som är kända för kvalitet och prisbelönt design. Helt nya CX 60 är den största Mazda SUV laddhybrid med rejäla utrymmen 4wd och rejält hög dragförmåga. De mindre modellerna är kända för sin höga kvalitet och driftsäkerhet.

Hyundai

bilmärket med erkänt bra kvalitet, med topplaceringar i internationella tester
och en av de främsta tillverkarna av eldrivna bilar men även av bensin och dieseldrivna fordon. Hyundai är i dag Koreas största biltillverkare. Elbilen IONIQ5 med blixtsnabb uppladdning och elegant stil är prov på avancerad teknologi från Hyundai.

Maxus

SAIC är en av Kinas största fordonstillverkare, försäljning över 5,8milj bilar enbart i Kina. De helt eldrivna personbilarna är stora rymliga och mycket välutrustade. Helt eldrivna transportbilar finns i olika utföranden som E-Deliver3 och E-Deliver9. Med lång elektrisk räckvidd och lastförmåga upp till 11m3. ET90 är en helt eldriven Pick-up med 5 sittplatser.

Ett brett, stort sortiment från moped och fyrhjulingar till det senaste inom bilar och transportfordon. Hos Mannes motor finns allt en familj eller företagare kan behöva inom fordon för arbete familjebehov och lite flärd.

För dig som gillar frihetskänslan kan du koppla på en släpvagn med vedeldad bastu för en härlig kväll vid sjön.

Ploga snö på vintern eller släpa ut timmer från skogen med en urstark fyrhjuling går också bra eller varför inte en tur i din nya Mazda MX5 Cabriolet
Bilen som blivit en ikon på marknaden.

För den som har ungdomar i familjen, kanske en helt eldriven moped Super Soco med superhäftig design och lång räckvidd står på önskelistan, eller varför inte en Vespa.

Här finner du det mesta inom fordon du kan behöva. inklusive mopedbilar från Ligier. Vi ska heller inte glömma en hel hall med begagnade bilar och andra fordon för alla behov.

Vi lämnar företaget med en mycket nöjd och trivsam känsla av att det finns så stort utbud av bilar och så mycket teknisk kompetens och erfarenhet för ett tryggt bilköp här hos Mannes Motor på Trestad Center.

Vi kommer gärna tillbaka och besöker Mannes Motor på Trestad Center.

Arne Olsson och Tore Carlsson

Mannes Motor vänder sig till alla privatpersoner eller företag
som vill byta eller köpa personbil, transportbil, ATV eller EU-moped
nytt eller begagnat.
Mannes Motor
Stampgatan 2
46273 Vänersborg
Tel 0521- 77 70 10
manne@mannesmotor.se