Skip to main content

Trestad Center företagarförening besöker företag på området:

   Månadens företag september 2020 är:

New Car Trestad AB

När vi besökte företaget och träffade ägaren Jörgen Gjelseth förstod vi snart att detta är ett framgångsrikt företag med stark tro på framtiden och tro på sina produkter.

Ett fantastiskt utbud av modeller för att möta de tuffaste krav från marknaden

Berätta lite om dig och företaget

Företaget har 3 anställda och är relativt nystartat men Jörgen har lång erfarenhet som bilhandlare och har faktiskt startat upp företaget som ligger granne med hans eget New Car redan 1999.

Efter åren i bilbranschen säger Jörgen, så är det faktiskt bara en sak som verkligen betyder allt för honom som företagare, och det är att få nöjda kunder.

En nöjd kund kommer tillbaka och det innebär att det lyckade bilköpet genererar fler kunder som ringar på vattnet.

Ett lagom stort och lönsamt företag med god renommé och nöjda kunder i fokus är de grundpelare Jörgen bygger sitt företag på.

New Car Trestad AB är

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR MITSUBISHI & PEUGEOT

Peugeot har ett brett utbud av fordon med personbilar från citybilar med eldrift  till SUV i olika storlekar och naturligtvis med tuffaste miljökrav i fokus.

Årets bil 2020 kommer från Peugeot.

Peugeot transportbil Partner fick utmärkelsen ”VAN of the year 2019”

Nu lanserar Peugeot en helt ny serie Eldrivna transportfordon för att möta företagares krav på miljövänliga transport och arbetsfordon

 

Mitsubishi har nått stora framgångar med sin SUV Outlander – Plug-in Hybrid, världens första laddhybrid-SUV. Och under flera år den mest sålda plug-in hybriden i Europa.

Mitsubishi är också känt för sina robusta och slitstarka arbetsfordon

Berätta lite om dig själv

Jörgen har sina rötter i Uddevallatrakten, har 5 barn och är själv uppväxt på landet där han tidigt fick intresse för olika sporter och även motorsport, och Jörgen har kört och tävlat i både cross och enduro.

I enduro har han kammat hem flera mycket bra placeringar.

Jörgen har inte släppt intresset för motorcyklar och gillar att känna vinddraget ute på vägarna

Jörgen och hans fru Annica som också jobbar i företaget, bor i en villa i norra Uddevalla och idag

är det bara 2 av barnen som bor kvar hemma med föräldrarna.

Jörgen är också golfspelare och stolt sponsor för golfturneringen New Car single på Lyckorna golfbana.

New Car AB är också sponsorer till FC Trollhättan och IFK Uddevalla.

För den som är intresserad av lite unika, exklusiva och ovanliga bilar är ett besök hos New Car ett måste. Där finns flera fina exemplar av cabriolet och sportvagnar.

Genuint teknik och bilintresse, brett kontaktnät och känsla för kvalitet och bra skick och har skapat en marknad hos New Car även för dessa vagnar. En och annan fin motorcykel finns också i utbudet av fordon.

 

 

När vi besökte Jörgen och New Car var det leveransdags för flera fordon och vi kunde inte motstå att fånga en ny Peugeot Partner till Högås Bygg på bild strax innan leverans till sin nya ägare.

New Car vänder sig till alla privatperson eller företag som vill byta eller köpa personbil eller transportbil, nytt eller begagnat.

New Car Trestad AB
Stampgatan 8
462 73 Vänersborg
Tel: 0521 – 577 570