Skip to main content

Trestad Center företagarförening besöker företag på området:

   Månadens företag oktober 2020 är:

Sitty Möbler

Välkomna till möbelvaruhuset i Trestad – mitt emellan Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla!

Vi har fått en intervju med ägaren Mikael Lindholm mitt i hans arbete med kunderna på eftermiddagen.

 

Vilka är ni som driver företaget?

Mikael och två anställda driver detta möbelvaruhus med ett stort sortiment av sittmöbler som soffor, fåtöljer och matgrupper  precis som namnet antyder.

Varuhuset har också en sängavdelning med ett komplett utbud av sköna sängar till attraktiva priser.

Vi finner också ett brett utbud av soffbord, mediabänkar, mattor etc och ett komplett sortiment av möbler för utomhusbruk.

 

Berätta lite om dig själv och hur du kom in i möbelbranschen?

Företaget startades ursprungligen av Jonas Wallberg som etablerade Sitty möbler både i Göteborg Brastad och här på Trestad Center

Mikael började som anställd att arbeta på företaget redan 2010.

Redan efter 3 år blev han delägare och äger idag hela företaget på Trestad Center.

Mikael hade redan före Sitty möbler gedigen erfarenhet som möbelhandlare och kom närmast från ett känt sängvaruhus, men har jobbat som säljare under hela sin yrkeskarriär.

 

Mikael bor i Uddevalla,men tycker inte det är långt att åka och säger att via motorvägen kommer han lika fort till jobbet som det tar att åka från centrala Uddevalla och ut till Torp köpcentrum.

Vilka är era kunder?

Han noterar att en hel del kunder kommer till varuhuset från Uddevalla, men den största mängden kunder kommer ifrån Trollhättan och Vänersborg men företaget ser också betydligt ökad kundtillströmning från Dalsland och även utifrån Bohuslän

Den vanligaste åldersgruppen är väl från ca 30 år och uppåt men även unga människor som möblerar sitt första egna boende finns i kundgruppen

 

Framtidsplaner?

Planen är att fortsatt driva detta inarbetade, välrenommerade företag med aktuella trender och möbler för alla kundtyper.

Mikael trivs med sitt jobb som möbelhandlare och hans drivkraft är hög kvalite och nöjda kunder som också är hans bästa marknadsföring.

 

Förbättringar och önskemål här på Trestad Center?

Att få draghjälp med kundtillströmning från bilhandeln på området är jättebra men dagligvaruhandel eller bygghandel hade varit fantastiskt tillskott på området. Plats för skyltar utefter dom stora huvudvägarna hade också ökat attraktionen för området tycker Mikael Lindholm.

Sitty Möbler hittar du på:
Stampgatan 1
Trestad Center
Tel: 0521 – 255 303