Skip to main content

Trestad Center företagarförening besöker företag på området:

   Månadens företag November 2021 är:

Padel 44

Ett nytt företag har sedan i juli slagit upp portarna på Trestad Center och är redan i full gång med den snabbt växande sporten Padel och har dessutom etablerat sig med två nya hallar med sammanlagt fem dubbelbanor på området.

På Stampgatan 14 finns tre dubbelbanor och på Blästergatan 21, två premium dubbelbanor med extra bra takhöjd.

Såklart finns det både omklädningsrum och toa/dusch och åskådarplatser för familj eller kompisar. Dessutom är det riktigt nära till både fika och mat även på kvällstid.

Nu har vi alla chansen att ha riktigt kul tillsammans och samtidigt förbättra både kondition och hälsa.

Spela Padel före eller efter jobbet eller varför inte på lunchen med arbetskamrater eller med familjen är nu fullt möjligt för alla och speciellt för dig som jobbar på området har det blivit riktigt nära till nyttig och rolig motion.

Din arbetsplats där du jobbar kan ju ordna en egen turnering inom företaget, där ni kan förstärka samarbetet och kämpa om något trevligt lagpris eller rent av förstärka teamkänslan på arbetsplatsen. Ni kanske vill ordna kundevent, bjuda in kunder när ni ska lansera ex ny bilmodell eller ha en aktivitet i samband med konferens? Möjligheterna är oändliga för hos Padel 44 kan ni hyra en hel hall för eget bruk.

Om du är proffs eller nybörjare spelar ingen roll. Padel är en riktigt kul sport för både gammal och ung.

Padel är Sveriges snabbast växande folksport med mer än 500 000 utövare.

Vi har fått en pratstund med en av ägarna till banorna på Trestad Center, Guy Krantz och han förklarar bakgrunden till satsningen:

Vi är fyra vänner och släktingar som efter en tid av intensivt arbete öppnat våra 2 första padelhallar med namnet Padel 44 på Trestad center.

Vår ambition och målsättning är att hit ska alla kunna komma och spela padel. Både nybörjare och duktiga, säger Guy Krantz.

Nu står alla dubbelbanor på plats och redo för bokning och spel. I hallarna finns också möjlighet att hyra padelrack och köpa bollar.

Bokar spel gör man enkelt via Playtomic appen! Du hittar Playtomic appen i App store eller Google play.

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss på admin@padel44.se

Vi har verkligen lagt krut på varenda detalj på insidan och satsat extra mycket på underlaget & belysningen av banorna samt bra plats att vila eller vara åskådare. Kvalité har varit otroligt viktigt för oss menar Guy.

En del kanske är osäkra och vågar inte testa. Mitt tips är: gör det!

Det är en väldigt förlåtande sport, det krävs lite utrustning och är lätt att komma igång med, även för en nybörjare. Sporten ställer heller inte höga krav på kondition eller styrka för att få till ett bra spel.

Med Padel ökar du din fysiska aktivitetsnivå som är väldigt bra då kroppen är som en egen ”läkemedelsindustri” som producerar när man ”tar i”.

Vi blir gladare, friskare och presterar bättre! Och vem vill inte bli det …. nu kan du Spela på Padel 44! 

Padel 44 finns på Stampgatan 14 & Blästergatan 21