Skip to main content

Senaste Nytt

Nyheter och ”På gång” på Trestad Center området

FASSI Kranar och påbyggnad.

Företaget som i Vänersborg består av PRODUKTION – MONTERING -PÅBYGGNAD – REPARATION – SERVICE och LACKERING har en stark och positiv utveckling och har förmodat behov av större lokaler inom Trestad Center.

Trafikverket har önskemål om utbyggnad av lokaler på området.

Då antal körkortsprov har ökat så är behovet av större lokaler stort. Lokaliseringen på Trestad Center anses perfekt med avseende på det stora upptagningsområdet.

Varners Europalager i Vänersborg byggs ut.

Från nuvarande 53 000 kvadratmeter utökas nu ytan med 19 000 kvadratmeter, en satsning på mer än 200 miljoner kronor och gör företaget till Vänersborgs största privata arbetsgivare och innebär också ett antal nyanställningar.

ALAB bygger ny industri / lagerhall för uthyrning.

Storlek 1700m2 på mark vid fd Ljungbergs snickeri.

Trestad Center AB har skrivit avtal om uthyrning av 4800m2 till företag inom Nöje och fritidsaktiviteter för barn och ungdom.

Investeringskostnad ca 25 milj kr. Detta företag är sedan tidigare etablerat i Sverige ,Norge, Danmark och Tyskland Planerat antal anställda är ännu okänt.

NYA FÖRETAG PÅ OMRÅDET

 • Padel44
  3 Padelbanor i ALAB huset Stampgatan14
  2 premium Padelbanor på Blästergatan21

 

 • Bratell Harvest & Engine AB ( underentreprenör till Toppfrys AB) har etablerat sig på området med hall och verkstad för stora maskiner för ärtskörd mm.

 

 • L-M-R group
  E-handel med bilreservdelar etc har etablerat sig på Dubbgatan8.
  I lokaler från fd Ljungbergs snickeri.
Next Post