Skip to main content

Senaste nytt december

By 28 november, 2022Nyheter

Senaste Nytt

Nyheter och ”På gång” på Trestad Center området

Lastbilstvätten på Trestad Center har öppnat i ny regi.

Nu finns alla möjligheter att tvätta stora fordon. Även borsttvättanläggning ingår i konceptet.

NY MEDLEM i föreningen! Medtanken Arbetsmiljö & Hälsa

är ett företag i Medpro Group och finns etablerade i vår närhet. Nu är verksamhetschef Mikael Lund på medtanken Arbetsmiljö och Hälsa Trollhättan ny medlem i företagarföreningen Trestad Center och är angelägen att komma i kontakt med er företagare på området för att berätta om hur medtanken företagshälsovård, kan bistå er företagare på området.

Ni företagare kan nå Medtanken företagshälsovård:
Mikael Lund, verksamhetschef, på 010-424 52 32 eller mikael.lund@medtankenhalsa.se
Privat hälsokontroll: 010-424 52 30 eller kontakt@medtankenhalsa.se
Intygsmottagning: intyg@medtankenhalsa.se

Vi kommer snart att ordna ett företagarmöte där Medtanken företagshälsovård berättar mer om sina tjänster och service för er företagare på Trestad Center området.

Kostnadsfri Energirådgivningen för företagen på området är i full gång.
Kommunens energirådgivare Patrik Dokken och vår egen Tore Carlsson med ett förflutet på energimyndigheten är i full gång med genomgång av de företag som önskar analys av företagets energiförbrukning med råd och förslag hur man reducerar el och annan energiförbrukning. Vi har hittills hunnit med 3 större företag på området men planerar att hjälpa fler företag att reducera kostnader.

Kontakta företagarföreningen om du är intresserad av en analys och energisparande förslag för ditt företag.

Områdesträff med VBG kommun 25 november
För att vi tillsammans ska skapa bästa förutsättningar för att stärka företagsklimatet i Vänersborgs kommun behöver vi en långsiktig strategi med ett gemensamt perspektiv och aktiviteter för ökad tillväxt. Vänersborgs kommuns strategiska framtidsplan för livskraftigt näringsliv och företag var i fokus på mötet. Företagen på Trestad Center deltog i mötet och gav förslag för området och viktiga synpunkter på den nya strategiplanen.